نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

دیدار «زلنسکی» با سران هند، انگلیس و ایتالیا در ژاپن

دیدار «زلنسکی» با سران هند، انگلیس و ایتالیا در ژاپن رئیس جمهور اوکراین در هیروشیما با سران کشورهای هند، انگلیس و ایتالیا دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری آناتولی، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین که به منظور انجام چند دیدار رسمی در اجلاس سران گروه- ۷ (G- ۷) در شهر هیروشیما به ژاپن سفر کرده است، در رسانه‌های اجتماعی اعلام کرد: با نارندرا مودی، نخست وزیر هند، ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس و جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا در هیروشیما دیدار کردم.

رئیس جمهور اوکراین در این خصوص ادامه داد: در دیدارم با سوناک درباره اجرای توافقات حاصل شده در سفرم به انگلیس در ۱۴ ماه می گفتگو کردیم، از رهبری انگلیس در «ائتلاف بین‌المللی جنگجو» تشکر کردم!

وی در خصوص دیدارش با نخست وزیر ایتالیا نیز گفت: در مورد لزوم توسعه ظرفیت‌های دفاع هوایی بین دو کشور از جمله آموزش خلبانان اوکراینی گفتگو کردیم.

«ولودیمیر زلنسکی» که برای اولین بار از زمان آغاز جنگ اوکراین و روسیه با نخست وزیر هند دیدار کرده، تأکید کرد: در این دیدار اطلاعات دقیقی درباره طرح صلح اوکراین ارائه کردم و دهلی نو را به مشارکت در اجرای این طرح، دعوت کردم.

وی با اشاره به اینکه اوکراین به یک بیمارستان صحرایی سیار و کمک برای پاکسازی مین نیاز دارد، گفت: از هندوستان برای حمایت از تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین در سازمان‌های بین المللی تشکر می‌ کنم.

نخست وزیر هند بر ادامه حمایت های بشردوستانه از اوکراین تاکید کرد و مدعی شد: جنگ روسیه و اوکراین تمام جهان را تحت تأثیر قرار داده، اما من این جنگ را یک موضوع سیاسی یا اقتصادی نمی‌ دانم، بلکه این برای من یک مسئله انسانی است!/مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار